Lansare competiție – Proiecte de mobilitate pentru cercetători (MC 2024)

Luni, 16 septembrie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a aprobat prin Ordinul MCID nr. 21667/11.09.2024, lansarea competiției pentru Proiecte de mobilitate pentru cercetători - 2024, din cadrul PN IV, Programului 5.2 – Resurse Umane, Subprogramul 5.2.2 – Mobilități.

Prin această competiție se urmărește dezvoltarea resursei umane din sistemul național de cercetare-dezvoltare și creșterea vizibilității cercetării românești, prin publicarea și prezentarea la conferințe internaționale de prestigiu a celor mai semnificative rezultate, prin efectuarea de stagii de pregătire și prin asigurarea accesului la infrastructuri/ biblioteci/arhive/baze de date internaționale, inexistente în România.

Scopul apelului:

Dezvoltarea resursei umane din sistemul național de cercetare-dezvoltare și creșterea vizibilității cercetării românești, prin publicarea și prezentarea la conferințe internaționale de prestigiu a celor mai semnificative rezultate, prin efectuarea de stagii de pregătire și prin asigurarea accesului la infrastructuri/ biblioteci/arhive/baze de date internaționale, inexistente în România.

Platforma pentru depunere on-line a cererilor de finanțare va fi disponibilă începând cu data de 25 septembrie 2024 la adresa: http://uefiscdi-direct.ro.

Cererile de finanţare se depun în regim continuu, până la data de 31 octombrie 2024, ora 16.00.

Mai multe informații in link-ul: Proiecte de mobilitate pentru cercetători (MC 2024)

Persoanele  de contact din cadrul Serviciului Promovare, Monitorizare și Valorificare Proiecte CDI şi Rezultate Ştiinţifice sunt:
Agnes STEPANIAN – e-mail: agnes.stepanian@upt.ro; tel:0256403010
Ioana BRAZDĂU – e-mail:  ioana.brazdau@upt.ro; tel:0256403040

 

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive