UPT, pe „harta” internațională a construcțiilor metalice

Joi, 22 februarie 2018,  postat de Laura Mirică

La începutul lunii februarie 2018 a apărut volumul 11, nr. 1/2018, al prestigioasei reviste Steel Construction a Editurii Ernst & Sohn, A Wiley Brand, volum publicat sub coordonarea Acad. Dan Dubina și Prof. Viorel Ungureanu, de la Universitatea Politehnica Timișoara, în calitate de editori invitați.

În volumul de față au fost incluse versiunile in extenso ale celor mai bune 8 lucrări, selectate din cele 116 prezentate în cadrul Colocviului internațional Stabilitatea și ductilitatea structurilor din oţel (Stability and Ductility of Steel Structures), având un număr de 268 autori provenid din 26 de ţări de pe 5 continente, care s-a desfășurat la Timișoara și a fost organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, Departamentul de Construcții Metalice și Mecanica Construcțiilor, în colaborare cu Academia Română – Filiala Timișoara și cu sprijinul Convenției Europene de Construcții Metalice – ECCS, prin Comitetul Tehnic TC8 „Stabilitate structurală” și a Structural Stability Research Council (SSRC, SUA).

Titlurile lucrărilor publicate în cadrul revistei Steel Construction, cu autori din Europa, Japonia și Statele Unite se prezintă mai jos:

 

EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive