Apel componenta I7 – Proiecte complementare – PNRR-MCID

Joi, 10 octombrie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării anunță lansarea investiției 7. Consolidarea excelenței și susținerea participării României la parteneriatele și misiunile din cadrul programului Orizont Europa, componenta Proiecte complementare, cu finanțare din fondurile aferente Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Obiectivul prezentului apel de proiecte este sprijinirea organizaților de cercetare sau întreprinderilor cu activitate de cercetare din România prin finanțarea participanților români ce implementează proiecte complementare proiectelor finanțate în cadrul programelor Orizont 2020 și Orizont Europa.

Mai multe detalii privind aspectele de eligibilitate le regăsiți în Ghidul Aplicantului și în Schema de ajutor de stat atașate acestui email dar si pe pagina web a ministerului:  secțiunea Investiții lansate => I7. Consolidarea excelenței și susținerea participării României la parteneriatele și misiunile din cadrul programului Orizont Europa.

Platforma electronică care va fi folosită pentru depunerea proiectelor este https://proiecte.pnrr.gov.ro/ , iar data limită de depunere a cererilor de finanțare în cadrul prezentului apel de proiecte este 18.11.2024, ora 16.00.

Persoanele  de contact din cadrul Serviciului Promovare, Monitorizare și Valorificare Proiecte CDI şi Rezultate Ştiinţifice sunt:

Agnes STEPANIAN – e-mail: agnes.stepanian@upt.ro; tel:0256403010
Ioana BRAZDĂU – e-mail:  ioana.brazdau@upt.ro; tel:0256403040

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive