Întrerupere temporară a alimentării cu apă – 24 septembrie 2024

Vineri, 20 septembrie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Stimată comunitate UPT,

Dorim să vă informăm că marți, 24 septembrie, între orele 8:00 și 19:00, la intersecția Bulevardului Vasile Pârvan cu strada Traian Lalescu, se vor efectua lucrări de conectare a conductelor. Aceste lucrări fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 1.

Pe durata lucrărilor, furnizarea apei va fi întreruptă pe Bulevardul Vasile Pârvan și strada Traian Lalescu, precum și la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Construcții, Biblioteca UPT și Centrul de Conferințe UPT. În același timp, presiunea apei va fi redusă pe Bulevardul Victor Babeș și pe străzile Sfânta Rozalia, Plautius Andronescu și Ioan Curea.

La reluarea furnizării apei în regim normal, este posibil ca apa de la robinete să fie tulbure pentru o scurtă perioadă. Vă recomandăm să nu utilizați apa în scopuri menajere până la limpezirea completă. De asemenea, rugăm consumatorii să ia măsuri pentru stocarea unor cantități de apă suficiente pentru a acoperi necesarul pe durata întreruperii.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente și vă mulțumim pentru înțelegere.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive