Start înscrieri la Timișoara City Marathon powered by UPT

Marti, 20 august 2024,  postat de Raluca ILISIE

Timișoara City Marathon powered by UPT startul oficial pentru înscrierile la cea de-a opta ediție. Evenimentul, deja emblematic pentru Timișoara va avea loc pe 27 octombrie și își invită participanții să alerge împreună, pentru a celebra istoria orașului și pentru a-și proiecta viitorul cu fiecare pas.

Sunt pregătite patru curse spectaculoase pentru toate categoriile de alergători:

  • Maratonul „Cavalerii Cetății” by Flexik Automation – cu start din Otelec;
  • Semimaratonul „Eugeniu de Savoya” by Hella/Forvia;
  • Crosul „Poarta Forforosa” – 10 km;
  • Crosul „Batalionul Banat” – 4 km.

Cei mai buni alergători din fiecare cursă vor fi premiați de organizatori, premiile fiind detaliate pe site-ul oficial al evenimentului (https://timisoaracitymarathon.ro/).

Până pe 15 septembrie, alergătorii pot beneficia de taxe de participare reduse în cadrul campaniei early-bird. De asemenea, copiii sunt încurajați să participe la cursele de 4 și 10 km, în funcție de limitele de vârstă specificate în Regulamentul oficial.

Inscriere gratuită: o oportunitate de neratat este înscrierea gratuită, oferită celor care participă la minim zece ture săptămânale Alergotura, până pe 13 octombrie.

Voluntariat: organizatorii mizează și pe sprijinul voluntarilor, care vor avea șansa de a dobândi experiență valoroasă, de a lucra într-un colectiv prietenos și de a fi recunoscuți pentru contribuția lor esențială la succesul evenimentului.

Înscrierile sunt deschise până pe 13 octombrie și pot fi realizate online pe site-ul oficial al maratonului. Toate detaliile privind înscrierea, programul și condițiile de participare sunt disponibile pe https://timisoaracitymarathon.ro/

___________________

Despre Timișoara City Marathon:

Lansat în 2017 de Clubul Sportiv Asociația Alergotura, Timișoara City Marathon este un eveniment deschis tuturor categoriilor de alergători, care promovează alergarea ca un element esențial al unui stil de viață sănătos. Ediția din acest an marchează un nou capitol în istoria maratonului, prin parteneriatul strategic cu Universitatea Politehnica Timișoara, care îmbină tradițiile timișorene de sport și educație într-o viziune comună pentru viitor.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive