EDEN Research Workshop – Tehnologii emergente, provocări și oportunități în educație și cercetare

Miercuri, 31 iulie 2024,  postat de Ronkov Lucian

EDEN 2024 Research Workshop & PhD Masterclass va avea loc la Universitatea Politehnica Timișoara, România, în perioada 16-18 octombrie 2024.

Tema principală a evenimentului este:  „Tehnologii emergente, provocări și oportunități în educație și cercetare”

Această conferință va explora în mod cuprinzător cele mai recente progrese și provocări în tehnologia educațională, cu un accent special pe integrarea inteligenței artificiale în educație, alianțele universitare europene și rolurile lor în cercetare și educația digitală, conceptul în plină dezvoltare de micro-educație și micro-credite, precum și aplicarea tehnologiilor AR/VR în mediile educaționale.

Trimiteți lucrarea dumneavoastră

Vă invităm să trimiteți lucrări originale în temele de mai sus, în format de Full paper, Concise paper, Poster, în limba engleză, până la data de 19 august 2024 (extensie posibilă 5 septembrie 2024).

Lucrările complete acceptate vor fi publicate în EDEN 2024 Research Workshop Proceedings, publicate în Ubiquity Proceedings Journal https://ubiquityproceedings.com/ – acces deschis – și accesibile pe site-ul web EDEN și indexate în CrossRef, Open Aire, ChronosHub, J-Gate, JISC KB+, CNKI, SHERPA RoMEO , Directory of Open Access Journals (DOAJ) și Google Scholar.

Lucrări selectate, îmbunătățite și extinse, vor fi publicate după conferință în seria Springer Communications in Computer and Information Science (CCIS) https://www.springer.com/series/7899  și prezentate ca EDEN https://link.springer.com/conference/eden . Toate aceste lucrări vor fi publicate în conformitate cu politica de acces deschis a Springer Nature și EDEN. CCIS este rezumat/indexat în DBLP, Google Scholar, EI-Compendex, Mathematical Reviews, SCImago, Scopus. Volumele CCIS sunt, de asemenea, transmise pentru includere în Proceedings ISI.

Autorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a-și extinde lucrările și de a o publica în jurnalul online EURODL https://sciendo.com/journal/EURODL .

Prețuri speciale pentru înscrieri din România

Prețul pentru cadrele didactice și cercetătorii din România care se înscriu la conferință până în 10 septembrie este de 300 EUR iar după această dată este 350 EUR, prețuri reduse față de cele pentru ceilalți participanți.

Keynote Speakers

Nu ratați prezentările făcute de Prof. Teemu Ross (Universitatea din Helsinki, Finlanda) și Prof. Carmen Holotescu (Universitatea Ioan Slavici Timișoara). Teemu Roos va prezenta Impactul AI în Tehnologii educaționale, el fiind de asemenea, creatorul cursului online Elements of AI, care are peste 1,2 milioane de utilizatori și a fost evaluat drept cel mai bun MOOC de informatică din lume. Carmen Holotescu va vorbi despre impactul și dezvoltarea tehnologiilor educaționale deschise și blockchain, cu accent pe educația din România.

EDEN PhD Masterclass

Studenții doctoranzi sau master, tinerii cercetători sunt invitați să participe și să se înscrie la EDEN PhD Masterclass, Timișoara, cu tema: Educație digitală, ce se va desfășura miercuri, 16 octombrie 2024 (taxa de participare 60 EUR). Cu profesori de renume din Europa, scopul Masterclass este de a facilita colaborarea în cercetare a școlilor doctorale în educație din Europa prin schimburi internaționale de cercetare și învățare, abordând perspective de cercetare din mai multe domenii cu provocări întâlnite în educație.

Trimiteți lucrarea dumneavoastră până pe 19 august!

Website-ul oficial al conferinței EDEN 2024 Research Workshop & PhD Masterclass

Trimiteți-vă lucrarea și înregistrați-vă acum!

Așteptăm cu nerăbdare să primim contribuțiile dumneavoastră și să vă întâmpinăm la Timișoara în octombrie 2024 ca prezentatori cu lucrări sau ca participanți!

Informații https://elearning.upt.ro/ro/comunitate/eden-research-workshop-tehnologii-emergente-provocari-si-oportunitati-in-educatie-si-cercetare/

Sau la Diana Andone diana.andone@upt.ro și Vlad Mihaescu vlad.mihaescu@upt.ro

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive