Impactul și moștenirea programului „Capitală culturală europeană”

Joi, 4 iulie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Universitatea Politehnica Timișoara se numără printre organizatorii principali ai conferinței anuale a Rețelei Universităților din Orașele Capitală Culturală Europeană (University Network of the European Capitals of Culture – UNeECC), care se va desfășura, în perioada 9-12 octombrie 2024, la Timișoara în format „față-în-față”.

Conferința pune în discuție „Impactul și moștenirea programului Capitală culturală europeană”, propunând sesiuni plenare, secțiuni tematice, un workshop pentru studenții doctoranzi și un bogat program cultural. Printre temele propuse se numără: cultură și participare, legătura dintre artă și tehnologie, dezvoltarea de practici sustenabile, creșterea capacității organizaționale etc.

Manifestarea este organizată de UNEECC împreună cu Alianța Universităților Timișorene (ATU), cu sprijinul Centrului de Proiecte Timișoara. Înscrierea lucrărilor este deschisă până la 25 august 2024. Descrierea secțiunilor, formularul de înscriere și multe informații se găsesc pe pagina conferinței, https://uneecc2024.org/ .


ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive