Lansare Competiție Europa Digitală

Miercuri, 3 iulie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a aprobat prin OMCID nr. 21185/01.07.2024, lansarea competiției pentru Europa Digitală, din cadrul PNCDI IV, Programul 5.8. Cooperare europeană și internațională, Subprogramul Inițiative europene și internaționale.

Europa digitală (DIGITAL) este un nou program de finanțare al Uniunii Europene, axat pe aducerea tehnologiei digitale întreprinderilor, administrațiilor publice și cetățenilor. Programul urmărește să accelereze redresarea economică și să modeleze transformarea digitală a societății și a economiei Europei.

La nivel național, competiția urmărește accelerarea transformării digitale a economiei, prin cofinanţarea participării organizaţiilor de cercetare dedrept public/privat şi a întreprinderilor din România la programul Europa Digitală (DIGITAL).

Scop:

Accelerarea transformării digitale a economiei, prin cofinanţarea participării organizaţiilor de cercetare de drept public/privat şi a întreprinderilor din România la programul Europa Digitală (DIGITAL).

Informații legate de Competiție și Pachetul de informaţii sunt disponibile la următorul link: https://uefiscdi.gov.ro/europa-digitala

Informații utile:

- Platforma de depunere propuneri de proiecte va fi disponibilă din data de 22 iulie 2024

- Depunerea cererilor de finanțare este continuă, începand cu data lansării prezentei competiții, în concordanță cu calendarul existent pentru competițiile organizate în cadrul Programului Europa Digitală.

- Cererea de finanţare şi declaraţiile se vor încarca în platforma de depunere on-line http://uefiscdi-direct.ro.

 

Persoanele de contact din cadrul Serviciului Promovare, Monitorizare și Valorificare Proiecte CDI şi Rezultate Ştiinţifice sunt:

Agnes STEPANIAN – e-mail: agnes.stepanian@upt.ro; tel:0256403010

Ioana BRAZDĂU – e-mail: ioana.brazdau@upt.ro; tel:025640304

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive