Ediția locală a competiției europene EU Sparks for Climate – Citizens Hackaton Championship

Vineri, 31 mai 2024,  postat de Raluca ILISIE

Vă invităm să vă înscrieți la ediția locală a Bucharest Hackathon inside the EU Sparks for Climate: Citizens Hackathon Championship, organizată online, în perioada 20-22 iunie. Actiunea este o inițiativă a Comisiei Europene care se va desfășura în 22 de țări europene și asociate. Pentru a participa, un cetățean trebuie să propună o provocare relevantă pentru comunitatea, orașul sau regiunea din care provine. Un cercetător cu experiență în domeniul climei poate să-și valorifice expertiza în competiție, formând echipă cu cetățenii.

Din România se vor alege 2 echipe câștigatoare, care vor parcurge un program de mentorat in vederea pregatirii pentru participarea in finala competitiei. Aceasta va avea loc la Bruxelles si se vor premia 3 echipe castigatoare prin acordarea:

· 5000 Euro per echipa,

· mentorat personalizat

· acces la o retea de investitori

· sprijin pentru extinderea solutiei lor.

Toate detaliile competitiei (program, linkuri de inscriere, conditii de participare, etc) sunt disponibile pe site-ul nostru: https://uefiscdi.gov.ro/bucharest-hackaton-inside-the-eu-sparks-for-climate-citizens-hackaton-championship.

Pentru orice intrebari sau detalii suplimentare ne puteti scrie la adresele oana.ionescu@uefiscdi.ro sau raluca.coscodaru@uefiscdi.ro.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive