Detalii importante privind ridicările cu balonul cu aer cald!

Miercuri, 29 mai 2024,  postat de Raluca ILISIE

Stimată comunitate UPT,

 

La fel ca anul trecut, și în acest an, cei de la ARIES SKY Team vor face ridicări cu balonul cu aer cald, în cadrul PoliKids Fest.

Urcarea copiilor în balon se va face în funcție de ordinea sosirii la Info Point. Vor fi formate grupuri de câte 5-8 copii, iar fiecare grup va fi însoțit de un voluntar UPT și va fi condus la balonul cu aer cald. Ridicările vor avea loc la intervale de 10-15 minute, în funcție de locurile disponibile și de condițiile meteo.

 

⚠️ Program dedicat exclusiv comunității UPT: 10:00 – 11:30 – Acest interval este rezervat copiilor membrilor comunității Universității Politehnica Timișoara.

⚠️ Program acces general: 11:30 – 17:00: Începând cu ora 11:30 și până la ora 17:00, ridicările cu balonul cu aer cald vor fi disponibile pentru publicul larg, în grupuri de 5-8 copii, la intervale de 10-15 min, în ordinea sosirii la Info Point, în funcție de locurile disponibile și de condițiile meteo.

 

Știm că toți cei mici își doresc să urce în balon, de aceea rugăm toți participanții să fie înțelegători și răbdători. Pentru buna desfășurare a ridicărilor, este foarte important să ne păstrăm rândul și, nu în ultimul rând, calmul.

 

!Foarte important: Copiii mai mici de 1.20 m vor fi însoțiți de părinți.

*Ridicările cu balonul vor avea loc doar dacă condițiile meteo permit acest lucru.

 

Vă așteptăm pentru a sărbători împreună această zi specială și pentru a inspira noi generații de inovatori și exploratori!

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive