! Anunț blocare parcare – Poli Kids Fest

Miercuri, 29 mai 2024,  postat de Raluca ILISIE

Stimați membri ai comunității UPT,

În data de 1 iunie 2024, vom organiza în parcul Facultății de Mecanică și stadionul Știința evenimentul Poli Kids Fest, dedicat Zilei Copiilor. Atelierele UPT vor fi amplasate în zonele de parcare din jurul Facultății de Mecanică, Grupul Electro și Atelierul UPT. Ca atare, vă rugăm să ne sprijiniți prin eliberarea locurilor de parcare, începând cu ziua de mâine, 30 mai, pentru a facilita amplasarea atelierelor. Zonele închise vor fi delimitate prin bandă.

Accesul la evenimentul Poli Kids Fest se va face pietonal prin toate punctele de intrare pe Stadionul Știința și Parcul Facultății de Mecanică. În ceea ce privește accesul cu mașina, vă rugăm să aveți în vedere că, pe Bulevardul Vasile Pârvan și Strada Traian Lalescu, circulația rutieră va fi destul de restricționată datorită unui alt eveniment organizat în proximitatea UPT. Bulevardele Mihai Viteazu și Victor Babeș rămân deschise pentru circulație.

În parcările de la Facultatea de Chimie (cea din spate) și cea de la ASPC, oferim acces participanților la eveniment. Bariera de la Bulevardul Victor Babeș și cea de la Facultatea de Construcții, de pe strada Traian Lalescu, se vor închide sâmbătă, 1 iunie 2024, începând cu ora 10:00, până la finalizarea evenimentului.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive