Conferință internațională „Advanced Materials and Structures – AMS 2024”

Miercuri, 29 mai 2024,  postat de Ronkov Lucian

În zilele de 30 mai – 01 iunie 2024, la Timișoara se desfășoară cea de-a X-a ediție a conferinței internaționale „Advanced Materials and Structures – AMS 2024”. Evenimentul este organizat de Departamentele Ingineria Materialelor şi Fabricaţiei (IMF) și Mecanică și Rezistența Materialelor (MRM) din cadrul Facultății de Mecanică, Universitatea Politehnica Timișoara cu sprijinul Fundaţiei Politehnica, Academia de Științe Tehnice din România (ASTR) și Academia Română, filiala Timișoara.

Conferința acoperă teme din domeniul Științei si Ingineriei Materialelor Avansate cu toate aspectele importante și anume: tehnologie de fabricație, caracterizare de proprietati, aplicații avansate, metode de investigare și modelare matematică.

În cadrul acestei manifestări științifice s-au primit peste 60 de lucrări atât din țară (București, Cluj-Napoca, Brasov, Hunedoara) cât și din străinătate (Germania, Ungaria, Slovacia, Cehia).

Sesiunea plenară va avea loc în data de 31 mai 2024 începând cu ora 9:00 în amfiteatrul Auditorium, clădirea Bibliotecii Centrale a Universităţii Politehnica Timişoara iar sesiunile de prezentări ştiinţifice și postere se vor desfășura în aceeași zi și locație începând cu orele 11:30.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive