Science&Wine – Poluarea și provocările lumii moderne în ceea ce privește motorul cu ardere internă

Marti, 28 mai 2024,  postat de Raluca ILISIE

La Science&Wine e vorba despre curiozitate, oameni faini și timp de calitate.
„Poluarea și provocările lumii moderne în ceea ce privește motorul cu ardere internă” va provoca participanții noștri să înțeleagă mai bine impactul acestui tip de motor asupra mediului.
Alături de doctorand Borborean Andrei Tiberiu, vom porni într-o discuție despre motorul cu ardere internă, de la funcționalitatea sa până la compușii poluanți generați, precum oxizii de azot, hidrocarburile și monoxidul de carbon. Vom prezenta și o metodă inovatoare din teza de doctorat, ce poate reduce poluarea motoarelor cu aprindere prin scânteie.
Noi te așteptăm cu drag în data de 30 mai, la ora 19:00, în Spațiul UPT Campus Creativ ( https://maps.app.goo.gl/aGbR1MPbJYEh9P259?g_st=ic ), la ediția cu numărul 7.
Înscrie-te acum prin acest link https://forms.gle/ZKcCskEHnFfAFF456
________________________
„Enhance : UPT Campus Creativ” este un proiect inițiat de Liga AC și Universitatea Politehnica Timișoara ce face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”, finanțat prin programul Legacy Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive