Invitație de participare ISETC ’24

Luni, 27 mai 2024,  postat de Ronkov Lucian

Comitetului de organizare al Conferinței internaționale 16th International Symposium on Electronics and Telecommunications (ISETC ’24) adresează invitația de participare tuturor membrilor comunității academice UPT interesați de domeniul Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale. Principalele tematici abordate în cadrul acesteia sunt:

  1. 1.                      Inteligența artificială și viziunea computerizată
  2. 2.                      Măsurări și instrumentație electronică
  3. 3.                      Educația deschisă și tehnologiile emergente
  4. 4.                      Electronică de putere
  5. 5.                      Procesări de semnal
  6. 6.                      Telecomunicații
  7. 7.                      Microelectronică

Conferința  va avea loc la Universitatea Politehnica Timișoara, în perioada 07 – 08 noiembrie 2024. Data limită de trimitere a lucrărilor științifice este 30 iunie 2024, cu posibilitatea extinderii acesteia, în funcție de solicitări. Toate articolele vor fi tratate și revizuite electronic utilizând  platforma EDAS. Lucrările acceptate, prezentate în cadrul simpozionului, vor fi trimise spre includere/indexare în baze de date importante. Începând cu anul 2010, procedurile ISETC au fost indexate în IEEE Xplore Digital Library, Web of Science, SCOPUS etc.

Obiectivul principal al ISETC este de a reuni cercetători și profesioniști din industrie în domeniile tehnice ale electronicii, telecomunicațiilor și tehnologiilor informaționale pentru a spori înțelegerea ideilor științifice emergente și a metodologiilor de cercetare, pentru a disemina cele mai recente progrese, descoperiri și aplicații  inovatoare și pentru a promova și consolida parteneriatele și cooperarea dintre mediul academic și industrie.

În paralel va fi organizat și un Industry Workshop, care include prezentări de inovații tehnice și soluții de cercetare aplicativă provenite de la actori importanți din industrie (Nokia, Continental, NXP, Orange, Huf, Vitesco, Flex, Veoneer etc.).

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul conferinței, https://isetc.upt.ro

Președinte comitet de organizare ISETC’24: prof. dr. habil. ing. Cătălin Daniel Căleanu, catalin.caleanu@upt.ro

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive