Conferință Enformation

Joi, 23 mai 2024,  postat de Ronkov Lucian

E-nformation împreună cu Editurile academice internaționale şi companiile partenere, cu susținerea Asociaţiei Universităţilor, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România - „Anelis Plus”, va organiza la Conferința cu tema: „Acces la literatura științifică: Romanian International Conference for Research and Education: Open Access - Open Science – Open Data”, ediţia a XIII-a, ce va avea loc în data de 5 iunie 2024 la Cluj-Napoca și găzduită de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca, Aula Magna ”Mihai Șerban”, Calea Mănăștur 3-5, Cluj-Napoca.

Prezența la eveniment oferă participanților atât posibilitatea de a lua contact cu reprezentanții editurilor partenere ale Asociației Anelis Plus dar și cu alte edituri de renume mondial, de a lua cunoștință cu tendințele pe plan internațional privind documentarea știintifică, soluțiile destinate documentării multidisciplinare și de a participa la diferite seminarii susținute de către edituri pe diverse teme de actualitate.

Cea de-a 13-a ediție a conferinței va fi un eveniment live, în format fizic. Sunt propuse prezentări despre un subiect complex și de interes general pentru lumea academică: Open Science. Conferința va oferi cadrelor didactice, cercetătorilor, doctoranzilor, masteranzilor, studenților și bibliotecarilor, mediul ideal pentru a împărtăși idei, a aborda probleme de actualitate și a găsi soluții reale pentru îmbunătățirea Sistemului Educațional și de Cercetare.

Conferința promovează o abordare interdisciplinară a subiectelor din sfera educației, iar participanții sunt încurajați să-și exprime ideile în fiecare lucrare, atât din punct de vedere teoretic, cât și practic. Ediția actuală va oferi comunității academice sesiuni plenare captivante, cu o specială implicare din partea unora dintre cele mai prestigioase edituri internaționale:
•          Clarivate Analytics
•          Springer Nature
•          Institute of Physics
•          Statista GMBH
Descrierea evenimentului, temele abordate, speakeri, locație, Agenda preliminară la Conferință se vor găsi la adresa: https://conferinta.e-nformation.ro/ro/

Înregistrarea se face la linkul următor: https://conferinta.e-nformation.ro/registration-alls-13/

Va fi eliberat un Certificat de participare pentru fiecare participant.

 

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive