Poli Ping Pong Challenge

Marti, 14 mai 2024,  postat de Raluca ILISIE

Biblioteca Universității Politehnica Timișoara, în parteneriat cu Institutul Francez și cu sprijinul cluburilor sportive Politehnica Timișoara, CSC Dumbrăvița și ACS Dumbrăvița, are plăcerea de a anunța organizarea a două evenimente sportive speciale. Evenimentele sunt programate în contextul ediției din acest an a Jocurilor Olimpice de vară din Paris, dorind să aducă spiritul olimpic mai aproape de comunitatea locală.

Poli Ping Pong Challenge se va desfășura în data de 22 mai, începând cu ora 16:00, în Holul Central al Bibliotecii UPT. Competiția de tenis de masă este deschisă participanților cu vârsta de peste 16 ani și este destinată doar amatorilor, având drept scop promovarea sportului și fair-play-ului.

Înscrierea este gratuită și se poate realiza exclusiv online, accesând link-ulhttps://forms.gle/eQmjF37njHCcVwWE7.

Pe lângă competiția de ping pong, pe data de 23 mai, va avea loc un meci demonstrativ de scrimă, începând cu ora 14:00 găzduit tot în Holul Central al Bibliotecii UPT. Aceasta va oferi spectatorilor ocazia de a vedea la lucru sportivi din cadrul CSU Politehnica Timișoara într-o prezentare a scrimei într-un cadru inedit.

În plus, vizitatorii vor avea oportunitatea unică de a descoperi însemnele oficiale ale Jocurilor Olimpice din acest an.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive