Punct final la Olimpiadele Comunicării, ediția a VIII-a

Miercuri, 8 mai 2024,  postat de Ronkov Lucian

Facultatea de Științe ale Comunicării din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează vineri, 10 mai 2024, începând cu ora 9:00, în Sala Polivalentă a Bibliotecii UPT, festivitatea de premiere a celei de-a VIII-a ediții a Olimpiadelor Comunicării, concurs desfășurat în cadrul evenimentului „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” ce reunește, an de an, circa 1000 de elevi de liceu din toate județele țării.

În acest an, Olimpiadele Comunicării se vor desfășura sub forma unui concurs on-line, derulat în perioada 20.02.2024-26.04.2024, pe patru secțiuni:
- 1. Compoziție, limba română: redactarea unui eseu între 300 și 500 de cuvinte;
- 2. Limba engleză (eseu și traducere): redactarea unui eseu în limba engleză (între 300 și 500 de cuvinte) și traducerea unui text din limba engleză în limba română;
- 3. Limba franceză (eseu și traducere): redactarea unui eseu în limba franceză (între 300 și 500 de cuvinte) și traducerea unui text din limba franceză în limba română;
- 4. Limba germană (eseu și traducere): redactarea unui eseu în limba germană (între 300 și 500 de cuvinte) și traducerea unui text din limba germană în limba română.

Câștigătorii ediției 2024 au fost invitați să participe, în data de 10 mai 2024, la festivitatea de premiere, evenimentce va include mesajul decanului Facultății de Științe ale Comunicării, prof.univ.dr. Daniel Dejica, prezentarea ofertei educaționale a facultății și a oportunităților de carieră în domeniile comunicării, relațiilor publice, traducerii și interpretării, prezentarea Ligii FSC și a activității acesteia, prezentarea partenerilor facultății din mediul cultural, social și economic, premierea câștigătorilor pe secțiuni și oferirea diplomelor, vizitarea Bibliotecii UPT și a orașului.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive