Zilele Carierei – Ediția a 24-a

Luni, 8 aprilie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Stimată comunitate UPT,

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră are plăcerea de a vă invita la cea de-a 24-a ediție a evenimentului Zilele Carierei, ce se va desfășura în zilele de 10 și 11 aprilie 2024, între orele 10:00 și 17:00, în incinta Cantinei UPT.

Această ediție a evenimentului oferă studenților o oportunitate de a interacționa direct cu reprezentanții a 53 de companii și 4 organizații de stat, ceea ce le permite să exploreze diverse traiectorii profesionale și să-și extindă perspectivele de carieră.

În calitate de parteneri ai evenimentului, ligiile studențești din UPT au pregătit o serie de activități captivante, oportunități de voluntariat și numeroase surprize în Chillzone-ul Studențesc by COSPol.

Studenții au ocazia să participe la tombola noastră, unde, cu sprijinul partenerilor noștri Untold, Flight Festival, Codru și Saga, vor avea oportunitatea de a câștiga bilete de acces la cele mai râvnite festivaluri.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 10 aprilie 2024, la ora 10:00, și vă invităm să fiți alături de noi pentru a marca începutul acestui eveniment. Dacă programul nu vă permite să participați la deschidere, vă încurajăm să ne vizitați în oricare moment al celor două zile.

Cu speranța de a vă vedea printre participanți,
Echipa CCOC

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive