Lansare apel Second Swiss Contribution – Program de cercetare

Joi, 4 aprilie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCDI), în calitate de Partener de Măsură Suport pentru SNSF (Swiss National Science Foundation), anunță lansarea apelului pentru Proiecte Comune Multilaterale de Cercetare – MAPS: Multilateral Academic Projects.

 Instrumentul de finanțare MAPS a fost dezvoltat în cadrul Programului Cercetare asociat celei de-a doua Contribuții Elvețiene, ce continuă consolidarea legăturilor politice, economice și culturale dintre Elveția și statele membre ale UE.

Propunerile de proiecte implică un parteneriat format dintr-o instituție din România, alături de o instituție din Elveția și cel puțin una din instituțiile gazdă eligibile din celelalte țări implicate în program (Bulgaria, Croația, Polonia și Ungaria).

Informații legate de Competiție și Pachetul de informaţii sunt disponibile la următorul link: https://uefiscdi.gov.ro/news-lansare-apel-second-swiss-contribution-program-cercetare_1

Informații utile:

- Platforma pentru depunerea documentelor solicitate responsabilului de proiect din România va fi disponibilă la adresa www.uefiscdi-direct.ro.

Persoanele de contact din cadrul Serviciului Promovare, Monitorizare și Valorificare Proiecte CDI şi Rezultate Ştiinţifice sunt:

Agnes STEPANIAN – e-mail: agnes.stepanian@upt.ro; tel:0256403010

Ioana BRAZDĂU – e-mail: ioana.brazdau@upt.ro; tel:0256403040

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive