Cupa României la Scrabble – Ediția 2024

Vineri, 22 martie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Clubul de Scrabble FITT TIM-TEAM, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din Timișoara, găzduiește Cupa României la Scrabble, ediția 2024. Evenimentul are loc între 22 și 24 martie, la Casa Politehnicii nr. 2, pe bulevardul Mihai Eminescu nr. 11, în Timișoara.

Competiția a debutat astăzi, la ora 9:00, cu un turneu ce cuprinde 8 partide libere. Mâine, de la ora 9:00, se va juca o partidă de anticipație, urmată, de la ora 15:00, de o probă de compunere – scrabble integral parțial. Duminică, competiția va continua de la ora 9:00 cu o partidă de duplicat clasic, evenimentul urmând să se încheie cu festivitatea de premiere.

Accesul la eveniment este deschis tuturor entuziaștilor de scrabble, fără a fi necesară afilierea la un club sportiv. Toți participanții vor beneficia de cărți oferite ca premii de către editurile Aranca, Brumar și Nemira, sponsori ai competiției.

Pentru informații suplimentare și înscrieri, vă rugăm să contactați organizatorii la adresa de e-mail: scrabble.timisoara@gmail.com sau să sunați la numărul de telefon 0722565011. Persoana de contact este Laurian Ieremeiov.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive