Lansare competiție proiecte de mobilitate România – Turcia

Marti, 19 martie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a aprobat, prin Ordinul MCID nr. 20536 / 15.03.2024 Textul apelului comun pentru Competiția de proiecte de mobilitate România – Turcia, din cadrul PN IV, Programul 5.8 – Programul Cooperare europeană și internațională, Subprogramul 5.8.3 – Bilateral / multilateral, Proiecte de mobilitate România – Turcia.

 

În conformitate cu prevederile Memorandumului de Înțelegere privind cooperarea în domeniul științei, tehnologiei și inovării, semnat în decembrie 2023, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării din România (MCID) și Consiliul pentru Cercetare Științifică și Tehnologică din Turcia (TÜBİTAK) anunță prima competiție de proiecte bilaterale de mobilități România – Turcia.

Scop:

Consolidarea cooperării științifice între România și Turcia, prin finanțarea de ambele părți a mobilității cercetătorilor din aceste cele două țări.

Informații legate de Competiție și Pachetul de informaţii sunt disponibile la următorul link: https://uefiscdi.gov.ro/proiecte-de-mobilitate

Informații utile:

- Platforma de depunere on-line a cererilor de finanţare este disponibilă începând cu data de 01 aprilie 2024, la adresa: http://uefiscdi-direct.ro. ,

- Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare este 31.05.2024, ora 17.00.

 

Persoanele de contact din cadrul Serviciului Promovare, Monitorizare și Valorificare Proiecte CDI şi Rezultate Ştiinţifice sunt:

Agnes STEPANIAN – e-mail: agnes.stepanian@upt.ro; tel:0256403010

Ioana BRAZDĂU – e-mail: ioana.brazdau@upt.ro; tel:0256403040

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive