Săptămâna Francofoniei la Universitatea Politehnica Timișoara

Marti, 12 martie 2024,  postat de Ronkov Lucian

În perioada 15-22 martie 2024, cu ocazia Săptămânii Francofoniei, studenții anului I ai Facultății de Științe ale Comunicării, specializarea Traducere și interpretare, vor organiza o expoziție tematică în cadrul căreia vor prezenta țările francofone.

Evenimentul va avea loc la etajul II al Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara.

Link Facebook: https://fb.me/e/1S3BLmgPI

În data de 19 martie 2024, Lectoratul Francez al Universității de Vest din Timișoara și Lectoratul Francez al Universității Politehnica Timișoara vor organiza o seară de karaoke la Josefin Pub (Strada Iancu Văcărescu 31) de la ora 20.00, cu participarea studenților celor două universități.

În data de 20 martie 2024, Lectoratul Francez al Universității Politehnica Timișoara îi invită pe toți cei interesați în Sala Polivalentă a Universității Politehnica Timișoara la o proiecție-dezbatere a reportajului lui Julien Peron. A călătorit prin lume timp de 4 ani, căutând răspunsul la întrebarea C’est quoi le bonheur pour vous ? („Ce este fericirea pentru tine?”), a făcut turnee în Franța, Indonezia, Portugalia, Statele Unite, Mauritius, Insula Réunion și Canada.

Link Facebook: https://fb.me/e/6AHbpWMuI

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive