Lansare competiție proiecte bilaterale Romania-Franța din cadrul Programului de Acțiuni Integrate Brâncuși

Marti, 30 ianuarie 2024,  postat de Raluca ILISIE

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a aprobat, prin Ordinul MCID nr. 20359/ 29.01.2024 Textul apelului comun pentru competiția de proiecte bilaterale Romania-Franța din cadrul Programului de Acțiuni Integrate Brâncuși, din cadrul PN IV, Programul 5.8 – Programul Cooperare europeană și internațională, Subprogramul 5.8.3 – Bilateral / multilateral.

Prin lansarea acestei competiții se urmărește consolidarea cooperării științifică între România și Franța, în baza finanțării bilaterale a mobilității cercetătorilor din cele două țări. Această competiție are în vedere dezvoltarea și întărirea schimbul științific și tehnologic de excelență între laboratoarele de cercetare din cele două țări, cu scopul de a dezvolta noi forme de cooperare în domenii științifice inovatoare și de a încuraja participarea tinerilor cercetători.

Informații legate de Competiție și Pachetul de informaţii sunt disponibile la următorul link: https://uefiscdi.gov.ro/news-lansare-competitie-proiecte-bilaterale-romania-franta-din-cadrul-programului-de-actiuni-integrate-brancusi

Informații utile:

- Platforma de depunere on-line a cererilor de finanţare este disponibilă începând cu data de 7 februarie 2024, la adresa: http://uefiscdi-direct.ro.

- Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare este 11.03.2024.

  • Persoanele de contact din cadrul Serviciului Promovare, Monitorizare și Valorificare Proiecte CDI şi Rezultate Ştiinţifice sunt:

Agnes STEPANIAN – e-mail: agnes.stepanian@upt.ro; tel:0256403010

Ioana BRAZDĂU – e-mail: ioana.brazdau@upt.ro; tel:0256403040

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive