E³UDRES² Researchers Networks & Scientific Council

Vineri, 26 ianuarie 2024,  postat de Ronkov Lucian

În cadrul proiectului E³UDRES² au fost deschise două noi apeluri astfel:

1. E³UDRES² Researchers Networks – Apelul are ca scop participarea mai extinsă a cercetătorilor din universitățile partenere respectiv consolidarea grupurile de cercetare ale alianței E³UDRES² constituite în prima fază a proiectului.

Pe parcursul celei de-a doua perioade de finanțare, E³UDRES² intenționează să asocieze expertiza și resursele membrilor săi în următoarele patru domenii prioritare de interes:

1) Sănătate, bunăstare și incluziune socială pentru regiuni

2) Soluții digitale și tehnologii emergente (aplicate) pentru regiuni

3) Economie rezilientă și inovație pentru regiuni

4) Industrii creative pentru identitatea regiunii

Grupul țintă vizat de acest apel este format din cercetători seniori, cercetători cu experiență, precum și tineri care intenționează să înceapă o carieră în cercetare într-una din universitățile partenere (inclusiv doctoranzi înscriși).

Mai multe detalii puteți găsi în documentul E3UDRES2 2.0_Researchers Networks.

Înregistrare: Online, from https://eudres.eu/researchers#join-as-researcher

Info suplimentare: Radu Vasiu, radu.vasiu@upt.ro

Deadline: Înrolările se fac în mod continuu

2. E³UDRES² Scientific Council – Apelul are ca scop crearea unui consiliu științific care să ofere asistență/consultanță în domeniile științifice ale alianței. Consiliul ar trebui să fie organismul relevant pentru aspectele academice și strategice ale activităților de cercetare, integrate în structura E³UDRES². Consiliul științific va fi compus din cercetători/oameni de știință seniori de la toți partenerii alianței.

Detalii privind aplicația, obiectivele, responsabilitățile, compoziția și selecția membrilor consiliului se găsesc în documentul E3UDRES2 2.0_ScientificCouncil

Info suplimentare: Radu Vasiu, radu.vasiu@upt.ro

Deadline: 15 February 2024

Selecția: Va fi efectuată de grupul de lucru WP4 – și aprobată de Executive Board cel târziu în timpul întâlnirii E³UDRES² Executive Board – Timișoara 6 Martie 2024.

 

 

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive