Invitație sondaj Alianța Universitară Europeană E³UDRES²

Sambata, 23 decembrie 2023,  postat de Ronkov Lucian

Alianța Universitară Europeană E³UDRES² inițiază un sondaj cu privire la cunoștințele în mediul academic despre Alianță, cu accent pe subiecte relevante pentru inovație și durabilitate în regiuni.

Înființată în 2020, Alianța E³UDRES² se concentrează asupra rolului universităților în inovație și durabilitate în regiunile rurale, având ca obiectiv sprijinirea orașelor de dimensiuni medii și a mediilor lor rurale în devenirea unor “regiuni inteligente și durabile”. Nouă universități din toată Europa sunt implicate în prezent. Peste 100.000 de studenți beneficiază de diversele activități și de numeroasele oportunități de mobilitate și schimb intercultural de experiențe.

Unul dintre obiectivele proiectului Ent-r-e-novators este de a co-crea o strategie și o agendă comune care să valorifice potențialul Alianței Europene E³UDRES² pentru excelență în cercetare și inovație. Pentru atingerea acestui obiectiv, avem nevoie de participarea voastră în acest sondaj, dezvoltat în cadrul proiectului Ent-r-e-novators.

Sondajul se desfășoară în această lună și vă invităm să vă exprimați părerea cu privire la Alianța E³UDRES², cunoștințele dumneavoastră despre aceasta și eventuala participare în proiecte sau activități. Vă rugăm să alocați câteva minute pentru a completa sondajul accesând următorul link: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/ENTRN-WP2-Survey2

Mai multe informații despre Alianța E³UDRES² și proiectul Ent-r-e-novators sunt disponibile AICI.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive