Eveniment ştiinţific naţional pe tematice specifice de doctorat sau postdoctorat

Joi, 9 noiembrie 2023,  postat de Raluca ILISIE

Universitatea Politehnica Timișoara va găzdui un important eveniment științific național, dedicat cercetării doctorale și postdoctorale, eveniment organizat în cadrul proiectului “Rețea de excelență în cercetare și inovare aplicativă pentru programele de studii doctorale și postdoctorale – InoHubDoc”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Evenimentul va reuni peste 50 de participanți, printre care studenți la doctorat și cercetători postdoctorat ce au beneficiat de susținere financiară în cadrul proiectului, reprezentanți ai universităților partenere, experți din cadrul echipei de implementare, cadre didactice universitare.

Programul evenimentului include prezentări ale unor proiecte de cercetare desfășurate de cercetătorii postdoctorat, proiecte cu un impact semnificativ asupra comunității științifice, oferind totodată și o imagine de ansamblu asupra rezultatelor obținute și a contribuțiilor aduse în diversele domenii de specializare inteligentă.

De asemenea, în cadrul evenimentului sunt așteptate sesiuni de discuții și dezbateri pe teme de interes pentru cercetători: accesul la finanțare europeană, colaborarea interdisciplinară, etica în cercetare, perspectivele viitoare ale cercetării științifice în România.

Vă invităm să vă alăturați acestui eveniment captivant, care va avea loc în Sala Polivalentă a Bibliotecii Centrale UPT, pe data de 10 noiembrie 2023, începând cu orele 17:00.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive