La Universitatea Politehnica Timișoara își începe activitatea Fotoclubul f10.0

Marti, 31 octombrie 2023,  postat de Ronkov Lucian

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale din cadrul Universității Politehnica Timișoara anunță lansarea unui club de fotografie dedicat atât studenților, cât și angajaților instituției.

Fotoclubul f10.0 își deschide porțile în data de 2 noiembrie 2023, ora 18:00, întâlnirile urmând să aibă loc în fiecare joi, timp de două ore, de la ora 18:00, în sala N213 din clădirea Facultății de Mecanică.  Lector în cadrul fotoclubului va fi șl.dr.ing. Ciprian Dughir, profesor acreditat de fotografie, co-fondator al grupului fotografic „FotoVest”, invitat permanent al emisiunii TV „Foto Show” de la TVR Timișoara, manager și lector al cursului de fotograf acreditat de la Fundația Regională de Interes Public „Sine Ira”.

Fotoclubul f10.0 va oferi cursuri de artă și tehnică fotografică pe film (alb-negru și color), inclusiv developare, fotografie digitală, dar și specifică pentru telefoanele mobile.

De asemenea, se va încerca, pentru studenții UPT, construirea de camere pe film, pentru ca aceștia să înțeleagă principiile de funcționare ale unui aparat de fotografiat.

Înscrile se fac trimițând un email la adresa: ciprian.dughir@upt.ro

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive