Jutsu – Centrul UPT de artă și tehnologie pentru colaborarea cu Japonia

Joi, 19 octombrie 2023,  postat de Raluca ILISIE

Stimați membri ai comunității UPT,

Programul de limba și cultură japoneză al Universitătii Politehnică Timișoara, acum sub egida Jutsu – Centrul UPT de artă și tehnologie pentru colaborarea cu Japonia organizează o nouă sesiune, în perioada 23 octombrie – 1 decembrie 2023. Cursurile se desfășoară exclusiv online și “live”.

Prof. Dr. Nakagawara este niponolog cu studii postuniversitare la Universitatea Columbia, New York (MA în predarea limbilor străine, Teachers College) și Universitatea din Chicago (PhD în Limbi și Civilizații Est-Asiatice), cu o lungă experiență de cercetare și predare la nivel universitar atât în Japonia cât și în SUA.

Fiecare modul constă în 5 ședințe a câte 75 de minute. Prețul întregului modul este de 250 de lei. Studenții și personalul UPT beneficiază de gratuitate. Studenții de la alte universități și elevii beneficiază de reducere 20%. Toate detaliile legate de program și de modalitatea de plată se găsesc în formularul de înscriere. Va rugăm să citiți cu atenție textul din formular când vă înscrieți. Înscrierile se fac pană marți, 24 octombrie, 2023, orele 19:00.

ATENȚIE!

Pentru înscriere, publicul larg, studenții de la alte facultăți dar și elevii se pot înscrie completând acest formular:

https://forms.gle/47uLbhmodCS3FA856

Studenții și angajații UPT beneficiază de gratuitate la acest curs și se pot înscrie completand acest formular:

https://forms.gle/wm8YLTAQjEyeMPS19

Luni, 23 octombrie, orele 19:15-20:15, Kameria sensei va ține o întâlnire townhall ONLINE pentru organizare, întrebări și explicații. Toți cursanții înscriși și doritorii sunt invitați să participe (participarea la această întâlnire este gratuită). Pentru a primi invitația, precum și pentru întrebări sau solicitări, scrieți doamnei profesor Nakagawara (aka “Kameria sensei”) la: sensei.k.333@gmail.com

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive