Ziua IPC România: Build Electronics Better with Standards and Solutions, powered by Flex

Luni, 4 septembrie 2023,  postat de Raluca ILISIE

În perioada 27-28 septembrie 2023, Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara va fi gazda unui eveniment important pentru industria electronică din România - “Ziua IPC România: Build Electronics Better with Standards and Solutions”, powered by Flex.

Subiectele care vor fi abordate în cadrul conferinței sunt variate și acoperă aspecte importante ale producției de electronice, precum fiabilitatea electronică, mobilitatea electronică, întâlnirile medicale 5G, educația și formarea în domeniul IPC.

Printre vorbitorii prezenți se va număra și conf. univ. dr. ing Florin Drăgan, Rectorul Universității Politehnica Timișoara, care va aborda tema “Viitorul Educației Tehnice.”

Participanții vor avea ocazia de a se conecta cu cele mai recente progrese în producția de electronice, intrând în legătură cu profesioniști de top din industrie, printre care reprezentanți de la NASA, Stellantis, Bosch, Flex, Indium, TTM Technologies, Viscom, Nokia, IPC, Universitatea Politehnica Timișoara și Vitesco.

Detalii și înscrieri aici -> https://bit.ly/3P55N5M

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive