Aducem expoziția ”100 years of knowledge” de la Veneția direct în inima orașului nostru.

Joi, 10 august 2023,  postat de Raluca ILISIE

Expoziția de bandă desenată ”UPT Creative Campus – 100 years of sharing knowledge”, care a avut vernisajul la Veneția în luna iulie, a ajuns și la Timișoara, la Cazarma U! Haideți să descoperiți cei 100 de ani de istorie, de comunități și de povești ai campusului nostru, văzuți prin benzile desenate ale artistei Sorina Vazelina.

O expoziție care rezumă dorința noastră de a investiga istoria campusului pentru a-i contura identitatea actuală. O puteți vizita între 9 august și 10 septembrie, de miercuri până joi între 13:00 – 20:00 și de vineri până duminică între 12:00 – 20:00.

Pe 3 și 10 septembrie, între 16:00-20:00, echipa UPT Campus Creativ va susține o prezentare a acestei expoziții, iar cu ajutorul Spotlight Heritage vom face un tur virtual al campusului.

Mulțumim Spotlight Heritage Timisoara și Fundatia Triade pentru găzduire!

Vă așteptăm!

___________________

UPT Campus Creativ este un proiect inițiat de Universitatea Politehnica Timisoara și Liga AC.

Parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023”, Timișoara 2023, finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

ALTE ANUNȚURI

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive