Conferință Sergio Goma la Universitatea Politehnica Timişoara

Marti, 25 iulie 2023,  postat de Ronkov Lucian

Universitatea Politehnica Timişoara, prin intermediul Departamentului Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei, în colaborare cu Academia de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara și cu IEEE SSIT Chapter Romania, organizează conferința susținută de către Dr. Sergio Goma, Senior Director of Technology la Qualcomm Technologies.

Conferința va avea loc joi, 27 Iulie 2023, de la ora 12:00, în sala K1/K2 a Centrului de conferinţe UPT, Biblioteca UPT.
Intrarea este deschisă tuturor celor interesaţi de domeniul IT. Pentru a ne ajuta la buna organizare a evenimentului, vă rugăm să completați următorul mini-formular de participare.

Evenimentul se va compune din două segmente:

1) Prezentarea “Towards a Fully Monolithic and Fully Computational Silicon Camera: A Multi Modal Depth Sensing Camera”, cu următorul conținut:

2) Masă rotundă și discuții privind tendințele de actualitate, acoperind subiecte precum: ASIC design, CPU/ GPU, TSMC, technology trends, work in the US, etc.

Sergio Goma a primit diplomele de licență, masterat și doctorat de la Universitatea Universitatea Politehnica Timișoara în 1994, 1995, respectiv 1998, toate în inginerie informatică. Din 2008, dr. Goma este Senior Director of Technology la Qualcomm Technologies, unde conduce grupul de cercetare și dezvoltare și standardizare pentru imagistică. Anterior, dr. Goma a fost membru principal al personalului tehnic la AMD, iar înainte de AMD a fost arhitectul soluției de procesare a imaginilor prezentă în seria de cipuri Imageon la ATI.

Dr. Goma a primit în 2014 Premiul Societății pentru Imagini și Servicii Tehnologice pentru că a servit ca președinte al simpozionului de imagistică electronică din 2014 și pentru că a condus eforturile pentru managementul unic IS&T a simpozionului începând din 2016.

Interesele de cercetare ale Dr. Goma includ arhitecturi hardware programabile și acceleratoare hardware pentru imagistică, fotografie computațională și senzori de imagine integrați, calitatea imaginii, procesarea imaginii și computer vision.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive