Studenții arhitecți din Timișoara în „Competiția culorilor Mapei”

Luni, 17 iulie 2023,  postat de Ronkov Lucian

La Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara se desfășoară, între 10 – 19 iulie 2023, cea de-a treia ediție a concursului „Competiția culorilor Mapei”, concurs de tablouri mozaic, menit să stimuleze talentul studenților anilor I și II de la FAUT, specializarea Mobilier și Amenajări Interioare.

Fiecare student a realizat un caiet de studiu reprezentativ pentru concept și un tablou mozaic de dimensiunea 60 x 60 cm, folosind adezivi și chiturile colorate Mapei pentru placări ceramice. Atmosfera este una foarte creativă mai ales datorită dificultății temei din acest an, și anume 100 ani de Campus UPT- mozaic urban, transpusă de studenți în diverse idei de intervenție asupra zonelor de gradene din curtea Facultății de Arhitectură și Urbanism și realizarea unei mostre la scara 1:1 în acel tablou de 60x60cm.

Lucrările au fost realizate sub coordonarea cadrelor didactice: sl. dr. arh. Andreea Anamaria Anghel, conf. dr. arh. Camil Milincu, conf. dr. arh. Andrei Racolța, sl. dr. arh. Cristina Povian, as. dr. arh. Alexandru Botici și drd. arh. Cristian Ciobanu.

Organizatorii concursului au fost Sl. Dr. Arh. Anghel Andreea, Conf. Dr. Arh. Camil Milincu și firma MAPEI.

Cele 30 de lucrări realizate în cadrul acestui concurs, vor fi expuse în Holul Central al Bibliotecii UPT, iar vernisajul expoziției, precum și acordarea de diplome și premii vor avea loc miercuri, 19.07.2023, ora 14:00.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive