1 iulie 2023 // ALUMNIVERSUM

Vineri, 30 iunie 2023,  postat de Raluca ILISIE

Stimată comunitate UPT,

Dorim să vă informăm cu bucurie că o nouă generație de absolvenți ai Universității Politehnica Timișoara se apropie de încheierea studiilor și sunt pregătiți să-și înceapă noul drum în viață. Pentru a marca acest moment festiv, avem plăcerea de a vă invita să fiți alături de absolvenți într-o seară specială, dedicată Ceremoniei de Absolvire UPT 2023, care va avea loc pe data de 1 iulie 2023.

Dacă Politehnica timișoreană și-a creat reputația de cea mai bună din țară și singura recunoscută peste hotare cu mult timp în urmă, aceasta se datorează în primul rând absolvenților, care au creat prestigiul de care se bucură azi instituția pe plan național și internațional. O nouă generație, promoția 2023, care este și cea de-a 100-a promoție de absolvenți ai Universității Politehnica Timișoara (prima a fost în 1924), li se alătură, după 3, 4 sau 6 ani petrecuți în amfiteatre și laboratoare, la cursuri, seminarii și examene. Pentru a le mulțumi și a le răsplăti eforturile depuse, conducerea UPT a dorit să le ofere acestora o festivitate memorabilă – Ceremonia de Absolvire 2023.

Evenimentul va începe la ora 18:00, în Piața Victoriei, pe platoul din fața Rectoratului UPT, cu un flash-mob, coordonat de Active Dance Studio și RokArt, dar  și un moment artistic urmat de Parada Absolvenților care, acompaniată de trupa SuperChill, se va îndrepta spre Stadionul Știința.

Ceremonia de absolvire UPT 2023 organizată pe Stadionul Știința va începe la 20:30 și va include discursuri din partea conducerii UPT, mediului economic și a studenților, precum și momente artistice susținute de trupa Superchill, Pavel Bartoș și formația Zdob și Zdub. Evenimentul se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

***

Accesul la concert pentru persoane din afara comunităţii UPT se face DOAR pe bază de bilet.

Vă așteptăm cu drag!

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive