Antreprenoriat în SUA

Joi, 15 iunie 2023,  postat de Ronkov Lucian

Departamentul de Antreprenoriat al Universității Politehnica Timișoara vă invită, marți, 20 iunie 2023, ora 17:00, în amfiteatrul A1, Facultatea de Management în Producție și Transporturi, strada Remus nr. 14, Timișoara la evenimentul intitulat  „Antreprenoriatul în SUA”.   Invitatul evenimentului este dipl. ing. Paul Bock, antreprenor de succes în Los Angeles, SUA.

Paul Bock a obținut diploma de inginerie a Institutului Politehnic din Timișoara, apoi s-a întors pentru o perioadă de timp în orașul natal, Oradea, iar în anul 1974 a emigrat în SUA. A lucrat la o firmă de inginerie, apoi și-a înființat propria firmă de inginerie, unde a proiectat și construit instalații de cracare a petrolului, exportându-le în 11 țări.

A publicat împreună cu colegul și prietenul  său, Vichentie Maniov, cărțile  „Antreprenoriat inovativ dincolo de limitele cunoașterii” și  „ Provocarea și puterea incertitudinii” .

Visul lui din tinereţe, fotografia, s-a concretizat în anul 2004, când a obţinut Diploma Tri – Community School of Photography din Los Angeles. În anul 2013 s-a înscris în Asociația „Euro Foto Art”, iar din anul 2017 a devenit vicepreședintele cunoscutei Asociații Internaționale pentru SUA.

În cadrul întâlnirii, Paul Bock va atinge și subiectul „EXIT-ul, un nou început” prin care va prezenta strategii întâlnite în planul de tranziție a dreptului de proprietate a unei afaceri.

Înscrierile pentru participarea la acest eveniment se pot realiza aici (sau folosind legătura: https://forms.gle/PvdWVuc6s9y9gyXj9).

Informații suplimentare pot fi primite de la directorul Departamentului Antreprenoriat, prof.univ.ing.dr ec. Marian MOCAN – e-mail    marian.mocan@upt.ro

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive