Conferința Internațională de Practică Filosofică, ediția a 17-a

Miercuri, 31 mai 2023,  postat de Raluca ILISIE

Conferința Internațională de Practică Filosofică, ediția a 17-a, are loc la Timișoara, în perioada 5 – 8 iunie. Evenimentul este organizat de Asociația Profesională a Consilierilor Filosofici și de Etică, în colaborare cu Comitetul Român pentru Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii – Academia Română, Filiala Timișoara, Centrul de Cercetări Interdisciplinare în Comunicare și Dezvoltare Durabilă – Universitatea Politehnica Timișoara, Institutul Francez din Timișoara, Universitatea Aurel Vlaicu, Arad.

Conferința va reuni zeci de practicieni și autori în domeniu, dintre cei mai importanți din lume la ora actuală. Un mare număr de prelegeri, ateliere, mese rotunde și cursuri scurte dedicate practicii filosofice vor avea loc pe parcursul celor 3 zile și jumătate în care Timișoara va deveni capitala mondială a practicii filosofice. Participarea este gratuită.

Locații: Aula Academiei, Filiala Timișoara

Sala conferință Academia Română, Filiala Timișoara

Amfiteatrul K1, UPT

Institutul Francez, Timisoara

International Conference of Philosophical Practice este considerată cea mai prestigioasă conferință internațională de practică filosofică din lume. Până în prezent, ea a avut loc în universități importante din lume, printre care Universitatea Oxford, City University of New York (CUNY), Universitatea British Columbia, Universitatea din Sankt Petersburg, Universitatea Națională Kangwon (Coreea de Sud), Universitatea din Copenhaga, sau Universitatea Națională Autonomă din Mexic. Mai multe detalii despre programului conferinței pot fi găsite aici.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive