YOGA IN THE LIBRARY

Miercuri, 31 mai 2023,  postat de Raluca ILISIE

Vă invităm să vă destindeți și să vă tonifiați atât coloana cât și respirația prin practicarea de posturi tipice practicii de Yoga tradițională, în special Hatha Yoga și Vinyasa. Aceste tehnici de respirație, corelate cu mișcări și izometrii vă vor ajuta să vă oxigenați creierul și să activați sistemul parasimpatic, cel responsabil de accesarea unei stări de regenerare a memoriei și a țesuturilor.
Împreună cu Manu Anghelescu, instructor certificat Yoga Alliance, cu formăriobținute la școli renumite de Yoga din India și din Europa, veți învăța să respirați mai corect, să vă îndreptați coloana, să vă destindeți, dar mai ales să vă măriți capacitatea de asimilare și de memorare.
Vă așteptăm în spațioasa și luminoasa clădire a Bibliotecii UPT, în Sala polivalentă, pentru a învăța tehnici de respirație, posturi de Yoga și meditație, pentru o stare de bine și de satisfacție.
Accesul se face doar pe bază de rezervare: https://bibliotecaupt.setmore.com/bookclass
Locurile sunt limitate. Vă rugăm să anulați rezervarea dacă nu mai puteți ajunge. Nu uitați să vă aduceți saltea de yoga!
Intrarea e gratuită.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive