Pe urmele culturii germane în Timișoara – Expoziție a studenților de la Facultatea de Arhitectură a Universității Politehnica Timișoara

Marti, 30 mai 2023,  postat de Raluca ILISIE

Miercuri, 31.05.2023, la ora 15:00, va avea loc în holul Bibliotecii Centrale a Universității Politehnica vernisajul expoziției „Pe urmele culturii germane în Timișoara – Capitala Culturală Europeană din perspectiva studenților de la Facultatea de Arhitectură a Universității Politehnica”.

Expoziția prezintă lucrările studenților din anul I de la Facultatea de Arhitectură și își propune să transmită o imagine actuală a Capitalei Culturale Europene văzută prin ochii tinerilor, care studiază limba germană la Universitatea Politehnica. Scopul expoziției este de a pune în valoare obiective care reflecta influența culturii și a arhitecturii germane și austriece asupra Timișoarei și să pună în valoare rolul limbii și al culturii germane pentru dezvoltarea orașului și a peisajului urban al Capitalei Europene.

La vernisaj, vor lua cuvântul decanul Facultăţii de Arhitectură, conf. univ. dr. Cristian Blidariu şi doamna lector univ.dr. Diana Giurea, Director de Departament, alături de conducerea universității şi ai bibliotecii.

Evenimentul este coordonat de doamna lector dr. Ana-Maria Dascălu-Romițan (Facultatea de Științe ale Comunicării, Departamentul de Comunicare și Limbi străine), care predă limba germană în cadrul Facultății de Arhitectură, în colaborare cu Facultatea de Arhitectură și cu Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 31 mai – 13 iunie în holiul Bibliotecii Centrale a Universității Politehnica.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive