Hai și tu la Poli Kids Fest în lumea minunată a copilăriei!

Marti, 16 mai 2023,  postat de Raluca ILISIE

Hai și tu la Poli Kids Fest în lumea minunată a copilăriei!

Sâmbătă, 27 mai, organizăm o super petrecere pentru copii, pe Stadionul Știința și Parcul Mecanică.  Pregătim o zi întreagă cu surprize pentru cei mici și cei mari, cu intrare #LIBERĂ pentru oricine dorește să se bucure de o zi magică în lumea copiilor.

Programul evenimentelor va începe la ora 10:00 și va dura până la ora 17:00, interval în care copiii au parte de mai multe activități – facepainting, jocuri, desene pe asfalt, petrecere cu personajele de poveste: Mickey, Minnie Elsa, Chase, Albă ca Zăpada, Șopi, Pisică, Iepuraș, Super Sonic. Pe parcursul întregii zile vor fi disponibile tobogane, trambuline, carusel, cabină foto, tonete cu fast food, înghetată, vată pe băț, clătite sau răcoritoare.

În acest an vor fi prezenți cei de la Aries Oltenia – Aries SKY TEAM, și vor face ridicări cu balonul cu aer cald. (Ridicările cu balonul se vor face doar dacă condițiile meteo permit acest lucru).

Draguțele personaje de la Degetu’ mic vă vor încânta cu un spectacol de teatru la ora 12:00 – Albă ca zăpada și mai mulți pitici, dar și cu un spectacol de #magie la ora 14:00.

Cei de la Clubul Sportiv Politehnica Timișoara vor face demonstrații sportive, iar Facultățile Universității Politehnica Timișoara vor organiza o serie de ateliere instructiv educative, dar și distractive pe toată durata evenimentului.

Vor fi prezenți, ca și anul trecut, partenerii noștri de la Corratec, care vă pun la dispoziție biciclete și vor organiza un concurs cu premii pentru cei mici.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive