„Săptămâna nZEB” TIMIȘOARA

Miercuri, 10 mai 2023,  postat de Raluca ILISIE

Clusterul pRO-nZEB în parteneriat cu echipa Asociația Portic, Primăria Municipiului Timișoara și Universitatea Politehnica Timișoara, au plăcerea de a vă invita la „Săptămâna nZEB” TIMIȘOARA, eveniment care se va desfășura în Piața Iancu Huniade, în perioada 10-13 mai 2023.

Evenimentul va reuni timp de patru zile experți din domeniile construcțiilor și eficienței energetice, furnizori de soluții și tehnologii pentru realizarea clădirilor cu o performanță energetică ridicată, mediul academic, autorități publice locale, dezvoltatori imobiliari, studenți, tineri, copii și publicul general, într-un maraton de activități menite să faciliteze o mai bună înțelegere a cerințelor privind performanța energetică a clădirilor și să pregătească, atât principalii actori din sectorul construcțiilor, cât și viitoarele generații, pentru dezvoltarea unui mediu construit sustenabil.

Joi, 11 mai 2023, în intervalul 16:00 – 18:00, Facultățile de Construcții, Arhitectura și Inginerie Electrică vor susține sesiune de comunicare pe tema Eficienței Energetice, în cadrul Workshopului ”Calificat pentru nZEB” organizat în Sala Marea a Senatului, Rectoratul UPT, la care vă adresăm invitația de a participa.

 

Programul conferintei:

 

Ora

Titlu prezentare

Speaker

 

16:00-16:25

Sisteme de fatada alternative adaptate schimbarilor climatice Dr. Arh. Daniel Mihai MUNTEAN  

16:25-16:50

“Smart Grid” (NANO GRID) Experimentarium ICER drd. Ing. Danut VITAN  

16:50-17:15

Importanta eficientizarii energetice. Studiu de caz: Casa pasiva P+1E drd. Ing. Mircea MEREA  

17:15-17:40

Analiza de cost optim a solutiilor de performanta energetica in vederea respectarii criteriilor nZEB Arh. Alida POPESCU

17:40-18:00

Prezentarea programului de calcul DosetPEC actualizat conform cerintelor Metodologiei de calcul Mc 001/2023 Ing. Ioan BISTRAN

 

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive