Conferința ISSE

Miercuri, 10 mai 2023,  postat de Raluca ILISIE

Ne face plăcere să vă invităm să participați la ISSE 2023, eveniment organizat de prof. univ. dr. ing. Aurel Gontean, în data de 11-13.05.2023, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara. ISSE 2023 va continua lunga tradiție a conferinței ISSE precedente, începând din 1977 (Weissig/Germania) și ultima desfășurată la Viena (Austria, 2022).

Seminarul internațional de primăvară privind tehnologia electronică (ISSE) este cel mai important forum european pentru schimbul de informații între oameni de știință seniori și tineri din comunitățile academice și din industriile electronice din întreaga lume. Subiectele includ lucrări experimentale și teoretice într-un domeniu foarte larg răspândit al tehnologiei electronice și micro/nanoelectronice, fabricarea electronicelor, ambalarea electronică, cercetarea avansată și predarea acestor subiecte. Pe baza unei combinații de prezentări orale și postere, precum și întâlniri individuale, profesori, participanți industriali, studenți și cercetători seniori sau juniori se reunesc într-un forum unic pentru a discuta subiecte științifice și educaționale și pentru a organiza cooperarea internațională într-o atmosferă convenabilă în timpul zilelor conferinței .

Subiecte de interes: Noi materiale, componente și procese; Management termic; Tehnologii avansate de ambalare și interconectare; Testare, fiabilitate și management al calității; Modelare și simulare a proceselor; Efecte de mediu și ecologice în tehnologia electronică; Nanotehnologie, nanomateriale și nanoelectronice; Integritatea semnalului și compatibilitatea electromagnetică; Senzori, actuatori și microsisteme; Tehnologii educaționale și informaționale în fabricarea de electronice; Componente discrete și integrate.

Informații suplimentare: https://isse-conf.eu/

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive