Bilanț la cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Carierei

Joi, 27 aprilie 2023,  postat de Ronkov Lucian

Universitatea Politehnica Timișoara, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, a organizat în perioada 25-26 aprilie 2023 la Cantina UPT din Complexul Studențesc cea de a XXII-a ediție a evenimentului Zilele Carierei, cel mai mare târg universitar de locuri de muncă din vestul țării.

În cele două zile de târg, în intervalul 10:00-17:00, peste 6000 de studenți și absolvenți au luat contact cu reprezentanți ai celor 52 de companii, 4 organizații de stat și 6 ligi studențești, care au răspuns la întrebări și au pregătit peste 700 de oferte de carieră pentru vizitatori. Tinerii interesați au putut interacționa la stand cu reprezentanții companiilor, sau accesând secțiunea „PARTICIPĂ” de pe site-ul dedicat evenimentului (https://zilelecarierei.upt.ro/companii), pentru a vizualiza ofertele disponibile și a aplica direct pentru una dintre ele.

Expozanții au apreciat pozitiv evenimentul, prezența mare a tinerilor la standuri, interesul acestora pentru activitatea și ofertele companiilor concretizat prin peste 3000 de CV-uri depuse, dar și calitatea organizării evenimentului de către reprezentanții Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, ajutați de 40 de voluntari, studenți ai Universității Politehnica Timișoara.

Ediția s-a finalizat printr-o tombolă la care s-au pus la bătaie 51 de bilete de acces la următoarele festivaluri locale și naționale: Festivalul Celtic, Codru, Flight Festival, Plai, Saga, Neversea și Untold. Câștigătorii sunt studenți din toate cele 10 facultăți ale Universității Politehnica Timișoara.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive