Conferința Professional Communication and Translation Studies – eveniment academic și cultural

Luni, 27 martie 2023,  postat de Ronkov Lucian

Conferinţa cu participare internaţională Comunicare profesională si traductologie – Professional Communication and Translation Studies 13 (PCTS13) are loc, în 30 31 martie 2023, pentru prima dată în format hibrid, online și față-în-față, conectând Timișoara de întreaga lume prin intermediul tehnologiei și al pasiunii pentru domeniile științelor comunicării și filologiei.

Organizată de Departamentul de Comunicare și Limbi Străine, cu sprijinul Facultății de Științe ale Comunicării din Universitatea Politehnica Timișoara, conferința, desfășurată sub genericul Cultură digitală, comunicare și traductologie (DIGITAL CULTURE, COMMUNICATION AND TRANSLATION), atrage peste 130 de participanți din 18 țări.

La această ediție, organizatorii beneficiază de parteneriate științifice de prestigiu: două academii, trei asociații profesionale și șase centre de cercetare importante din țară și din străinătate. Pe lângă prezentările în plen și pe secțiuni dedicate celor patru axe ale conferinței (comunicare profesională; lingvistică; traductologie și pedagogia limbilor străine) conferința mai prilejuiește patru ateliere de lucru, o masă rotundă, două prezentări de carte și posibilități de networking. Este una din puținele conferințe de profil care celebrează multilingvismul, având ca limbi de prezentare engleza, franceza, germana și româna.

Programul complet și amănunte se pot găsi la https://sc.upt.ro/ro/pcts13-2023 iar pagina de Facebook https://www.facebook.com/ProfessionalCommunicationAndTranslationStudies/ oferă, în timp real, informații actualizate despre acest eveniment de excepție.

Deschiderea conferinței are loc joi, 30 martie 2023, de la ora 9:00, în Auditorium-ul Centrului de Conferințe al UPT.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive