Apel deschis pentru cercetători – programul Bright Cityscapes

Vineri, 10 martie 2023,  postat de Ronkov Lucian

În cadrul programului multidisciplinar Bright Cityscapes, se lansează astăzi un apel de idei și proiecte de cercetare ale cadrelor didactice, studenților doctoranzi sau absolvenților de master din UPT, deschis până în data de 19 martie.

Ideile și proiectele de cercetare selectate în urma apelului vor sta la baza colaborării dintre cercetătorii selectați și designeri internaționali, pe parcursul a cinci luni. Fiecare colaborare se va concretiza într-un format fizic sau digital care va deveni parte a unei expoziții colective deschisă în septembrie 2023. Cei patru cercetători selectați vor fi remunerați pentru contribuția lor în cele cinci luni de colaborare interdisciplinară.

Puteți citi mai multe detalii despre apel și despre programul Bright Cityscapes în PDF-ul atașat, iar înscrierea propriu-zisă se va face la acest link.

Domeniile de interes sunt diverse: digitalizarea, transformarea digitală, manufacută, producție, logistică, resurse materiale, sisteme energetice, durabilitate, mediu, automatizare, mecanică, tehnologii inovatoare, procese industriale, economie non extractivă, telecomunicații, securitate cibernetică, infrastructuri, chimie, geologie, robotică, viziune artificială, imagini computaționale, noile media, dar și studii experimentale.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive