Vino și lasă-te încântată, un dar muzical de Ziua Femeii!

Miercuri, 1 martie 2023,  postat de Raluca ILISIE

UPT celebrează femeia în sunete clasice și vibrante, marți, 7 Martie 2023, de la ora 16:30, în sala Auditorium din Centrul de Conferințe UPT, printr-un spectacol de operetă, dedicat doamnelor și domnișoarelor din Universitatea Politehnica Timișoara.

Pentru a vă sărbători și a vă arăta recunoștința, vă invităm la spectacolul Contesa Maritza, susținut în premieră de Opera Naţională Română Timişoara, un festin vizual, o muzică în care abundă melodii molipsitoare, o poveste predictibilă și, nu în ultimul rând, un divertisment, care păstrează exuberanța și efervescența anilor ’20.

Cântată în premieră la Theater an der Wien, la 28 Septembrie 1924, partitura însumează toate calitățile unei comedii romantice, însă în veselia și optimismul afișat dezvăluie emoții neașteptate, născute din umbrele istoriei din spatele ei. Într-un decor inspirat de lumea fizică și emoțională a Maritzei, susținut de costume care sugerează grația și eleganța unei epoci plină de culoare, artiștii prezenți pe scenă vă invită să descoperiți această lume a iubirii, a spiritului, a nevoii de a visa.

Durata spectacolului este de o oră, iar accesul este liber tuturor doamnelor și domnișoarelor din UPT.

Distribuție spectacol:

Contesa Maritza – NARCISA BRUMAR

Contele Tassilo – BOGDAN ZAHARIEA

Baronul Kálmán Zsupan – MIHAIL DOGOTARI

Lisa – GABRIELLA VARVARI

Moderator – CRISTIAN RUDIC

Vă dorim o primăvară minunată!

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive