Ateliere de limba și cultura japoneză

Vineri, 13 ianuarie 2023,  postat de Raluca ILISIE

Programul de limba si cultura japoneză al Universitatii Politehnica Timisoara organizează o nouă sesiune în perioada 23 ianuarie – 25 februarie 2023. Cursurile se desfășoară exclusiv online, “live”.

Dr. Nakagawara este niponolog cu studii postuniversitare la Universitatea Columbia, New York (MA în predarea limbilor străine, Teachers College) și Universitatea din Chicago (PhD în Limbi și Civilizații Est-Asiatice) și cu o lunga experiență de cercetare și predare la nivel universitar atât în Japonia cât și în SUA.
Înscrierile se fac pana marti, 24 ianuarie, 2023, prin completarea următorului formular:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSd2KJh8xl…/viewform…
Fiecare modul constă în 5 sedinte a câte 75 de minute. Prețul întregului modul este de 150 de lei. Toate detaliile legate de program și de modalitatea de plată se găsesc in formularul de înscriere. Va rugăm să citiți cu atenție textul din formular când vă înscrieti.
Luni, 23 ianuarie, orele 19:15-20:15, Kameria sensei va ține o întâlnire townhall pentru organizare, întrebări si explicații. Toți cursanții și doritorii sunt invitați să participe (participarea la aceasta intalnire este gratuită). Pentru a primi invitația, precum și pentru întrebări sau solicitări, puteți să îi scrieți doamnei profesoare Nakagawara (aka “Kameria sensei”) la: sensei.k.333@gmail.com.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive