Atelier scriere proiecte de cooperare în domeniul universitar

Joi, 8 decembrie 2022,  postat de Ronkov Lucian

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale va organiza Atelierul PartneriatE+ (https://www.erasmusplus.ro/evenimente-det/vrs/IDev/2185) pentru scrierea de proiecte de parteneriate de cooperare in domeniul universitar (Erasmus+ KA220-HED).

Atelierul ParteneriatE+ se adreseaza celor care:

Atelierul ParteneriatE+ se va desfasura in perioada 18 – 20 ianuarie 2023 la Bucuresti. Evenimentul va fi sustinut de doi formatori Erasmus+, iar participantii vor putea folosi cunostintele dobandite pentru a depune candidaturi in cadrul Apelului 2023 (termen limita: 22 martie 2023).

Termenul limita pentru inregistrare este 15 decembrie 2022, iar formularul de inscriere se completeaza pe pagina: https://www.erasmusplus.ro/evenimente-jolo-appl/vrs/IDform/2345. Persoanele din UPT care sunt selectate de ANPCDEFP pentru acest program de formare sunt rugate sa anunte Departamentul Relatii Internationale ca vor lua parte la atelier trimitand un e-mail catre Lect. Dr. Claudia Stoian, Sef Birou Erasmus+, claudia.stoian@upt.ro.

ALTE ANUNȚURI, CERCETARE - COOPERARE

Căutare

Anunțuri recente

Categorii

Arhive