Workshop-ul ”Tipizate Meusburger folosite la proiectarea ștanțelor și matrițelor”

Luni, 14 noiembrie 2022,  postat de Raluca ILISIE

Departamentul de Ingineria Materialelor şi Fabricaţiei (IMF) din Facultatea de Mecanică Timișoara organizează, marţi 15 noiembrie, ora 12:00-14:00, sala 126 SPM, workshop-ul ”Tipizate Meusburger folosite la proiectarea ștanțelor și matrițelor”, unde vor fi prezentate soluții noi de tipizate folosite la proiectarea ștanțelor și matrițelor pentru deformare plastică la rece, respectiv tipizate de matrițe folosite la injectarea materialelor plastice.

Principalii beneficiari ai acestui seminar sunt studenții din anul III Inginerie Industrială și anul IV Tehnologia Construcțiilor de Mașini. Cu această ocazie studenții vor afla principalele tipuri constructive de tipizate, modalitatea de alegere a unui tipizat din catalog și descărcare a modelului 3D de pe site-ul firmei.

Invitaţi în cadrul acestui workshop, coordonat de Conf.univ.dr.ing. Aurel Tulcan şi Conf.univ.dr.ing. Daniel Stan, sunt reprezentanţii companiei Meusburger Austria, lider mondial în soluții de tipizate de ștanțe și matrițe, companie care a pus la dispoziția departamentului IMF cataloage pentru ștanțe și matrițe, respectiv un stand compus dintr-un tipizat de ștanță cu patru coloane de ghidare, unul de matriță de injectare materiale plastice și diverse componente aferente.

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive