Invitație la alergare „102 pentru Poli”

Vineri, 4 noiembrie 2022,  postat de Raluca ILISIE

Stimați membri ai comunității UPT,

Pentru a reflecta importanța pe care Universitatea Politehnica Timișoara a acordat-o întotdeauna sportului, încă de la înființare, în urmă cu câțiva ani a fost demarată, în cadrul manifestărilor dedicate aniversării instituției, o cursă în care studenții, cadrele didactice și toți cei care sunt alături de UPT aleargă un număr de tururi de pistă egal cu numărul anilor de existență ai universității.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Clubul Sportiv Asociaţia Alergotura, s-a bucurat de un real succes, a devenit o tradiție, iar anul acesta, în 8 noiembrie, sub titlul „102 pentru Poli”, se vor parcurge 102 tururi de pistă (cât un maraton).

Tradiţionala cursă de alergare în cadrul Zilelor Politehnicii a mobilizat de la an la an tot mai mulţi studenţi şi cadre didactice, fiecare tură având câte un lider, care a alergat cu steagul instituţiei.

Vă invităm și acum să facem mișcare, care să ne aducă emoție, speranță și mândrie că suntem parte din această instituție.

Vă așteptăm marți, 8 noiembrie, între orele 14:30 – 19:00, pe Stadionul Știința, unde împreună, studenții, absolvenții, angajații, cadrele didactice ale universității și parteneri din mediul economic, vor parcurge 102 tururi de stadion.

Înscrierea se face accesând formularul disponibil aici: https://forms.office.com/r/gn0XYB8jjE

În urma înscrierii vom reveni cu detalii privind programarea tururilor și a liderilor de tur.

Vă așteptăm cu drag, într-un număr cât mai mare!

ALTE ANUNȚURI, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive