Ateliere de limba și cultura japoneză

Vineri, 4 noiembrie 2022,  postat de Raluca ILISIE

Programul de limba si cultura japoneza de la Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza o noua sesiune în perioada 14 noiembrie – 17 decembrie 2022.  Cursurile se desfășoară exclusiv online, “live”.  

Dr. Nakagawara este niponolog cu studii postuniversitare la Universitatea Columbia, New York (MA în predarea limbilor străine, Teachers College) și Universitatea din Chicago (PhD în Limbi și Civilizații Est-Asiatice) și cu o lunga experiență de cercetare și predare la nivel universitar atât în Japonia cât și în SUA. 

Înscrierile se fac pana vineri, 18 noiembrie 2022, prin completarea următorului formular:  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekBPccKksG2uKagpsq0bKCqTiVTskelYJZCNB3jihIje017A/viewform 

Fiecare modul consta in 5 sedinte a cate 75 de minute. Pretul intregului modul este de 150 de lei. Toate detaliile legate de program si de modalitatea de plata se găsesc in formularul de înscriere. Va rugăm sa citiți cu atenție textul din formular cand va inscrieti. 

Luni, 14 noiembrie, orele 19:00-20:00, Kameria sensei va tine o intalnire townhall pentru organizare, întrebări si explicații. Toți cursantii si doritorii sunt invitati sa participe (participarea la aceasta intalnire este gratuită). Pentru a primi invitația, precum si pentru întrebări sau solicitări, scrieți doamnei profesoare Nakagawara (aka “Kameria sensei”) la: sensei.k.333@gmail.com 

 

ALTE ANUNȚURI, DIDACTIC, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive