E.I.N.S. Open Lectures Series 2 – webinar // Astăzi, 2 Noiembrie 2022

Miercuri, 2 noiembrie 2022,  postat de Raluca ILISIE

Universitatea Politehnica Timișoara, împreună cu Rețeaua de antreprenoriat și inovare E³UDRES² pentru regiuni europene inteligente și durabile – E.I.N.S., vă invită cu drag să participați la al doilea webinar din noua serie de webinarii online, deschise și gratuite – E.I.N.S. OPEN LECTURES, pe temele Tehnologii deschise şi Inovare și Date deschise și știință deschisă.

ASTĂZI | 2 Noiembrie 2022 | ora 19:00

_________________

Prezintă:

Conf. dr.ing. Silviu Vert, Universitatea Politehnica din Timișoara, România, pe tema:

Open Data and Open Science/Date deschise și știință deschisă

Șl. dr.ing. Andrei Ternauciuc, Universitatea Politehnica din Timisoara, România, pe tema:

Open Technologies and Innovation/Tehnologii deschise şi Inovare

Completează formularul și înscrie-te aici: https://upt-ro.zoom.us/webinar/register/WN_ORbiEDKeSSq-qAgqpan0bA

Evenimentul va avea loc în limba engleză, iar participanții vor primi Certificate digitale deschise (Open Badges).

__________________________________

E.I.N.S. Open Lectures sunt opt webinarii deschise, online și accesibile, oferite în mod gratuit de experții proiectului E.I.N.S., în scopul general de a îmbunătăți educația antreprenorială și de inovare și de a identifica provocările și oportunitățile pentru activități comune între regiunile noastre.

Rețeaua de antreprenoriat și inovare E³UDRES² pentru regiuni europene inteligente și durabile (E.I.N.S.) co-ideează noi căi pentru universitățile antreprenoriale, stimulează dezvoltarea educației antreprenoriale, co-creează sprijin avansat pentru inovare și crearea de afaceri și îmbunătățește colaborarea în triunghiul cunoașterii dincolo de stadiul tehnicii actual. Ca proiect al alianței E³UDRES², actorii care colaborează în E.I.N.S. cuprind șase instituții E³UDRES² (Universitatea de Științe Aplicate St. Pölten, Austria, Institutul Politehnic din Setúbal, Portugalia, Universitatea Maghiară de Agricultură și Științe ale Vieții, Ungaria, Universitatea de Științe Aplicate UC Leuven-Limburg, Belgia, Universitatea Politehnica Timișoara, România, Universitatea de Științe Aplicate Vidzeme, Letonia), precum și Rețeaua de Inovare a Industriei Universitare (UIIN) din Țările de Jos. Mai multe informații: https://www.eudres.eu/eins

ALTE ANUNȚURI, DIDACTIC, EVENIMENT

  •  
  •  

Căutare

Postări recente

Categorii

Arhive